Gemak dient de mens
De bestemming is gelijk, de weg ernaartoe niet
Een goede webshop kan het leven van een webwinkelier gemakkelijker maken. Neem daarom geen genoeg met minder dan het beste webshopsysteem.
Gemak dient de mens
De bestemming is gelijk, de weg ernaartoe niet
Een goede webshop kan het leven van een webwinkelier gemakkelijker maken. Neem daarom geen genoeg met minder dan het beste webshopsysteem.

Webshops vertrouwen op Magento

Meer dan 200.000 webwinkeliers werken dagelijks met Magento en dat is niet zonder reden. Magento is een uitgebreide, professioneel ogende webwinkel die volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit. Magento is absoluut nummer 1 als het gaat om online verkoop.

Wij zijn ontzettend enthousiast over de vele mogelijkheden van een Magento webshop en wij willen je dan ook graag op enkele belangrijke eigenschappen van Magento wijzen. Mocht jij meer informatie willen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Magento is zoekmachinevriendelijk

Magento is zoekmachinevriendelijk

Standaard biedt Magento een aantal mogelijkheden die de vindbaarheid in zoekmachines zullen verbeteren, zoals zoekmachinevriendelijke url’s en de mogelijkheid om zowel op categorie- als productniveau meta-informatie toe te voegen.

Daarnaast zijn er tal van extensies beschikbaar om de webshop extra te optimaliseren voor zoekmachines.

Gemakkelijk uitbreidbaar

Magento biedt de mogelijkheid om met een relatief eenvoudige webshop te beginnen om dat vervolgens op een later moment uit te breiden.

Denk aan het toevoegen van extra categorieën en producten of het implementeren van extra functionaliteiten voor de bezoekers. Magento is dus uitermate geschikte voor zowel kleine als grotere webshops.

Magento is uitbreidbaar

Magento is administratief sterk

Administratief sterk

Met behulp van de backoffice krijg je niet alleen een grip op de productcatalogus, de voorraad, de klanten en de bestellingen, maar wordt ook de hele ‘papierwinkel’ uit handen genomen.

Zo worden orderbevestigingen en facturen automatisch verstuurd, dus daar hoef je niet meer naar om te kijken. Daarnaast biedt het systeem tal van mogelijkheden t.a.v. klantgroepen en kortingsregels.

Gratis software

Magento wordt op de markt gebracht als Open Source software. Dit houdt in dat er geen kosten zijn verbonden aan het gebruik van de software. Hoe cool is dat?

Naast de maandelijkse kosten voor de hosting van jouw webshop heb je niet te maken met licentiekosten of iets dergelijks. Als een jouw webshop eenmaal ontwikkeld is, is het geheel gratis.

Magento is gratis software

Multistore mogelijkheid

Multistore mogelijkheid

Het is mogelijk om vanuit één website meerdere domeinen te beheren. Een goed voorbeeld hiervan zijn de webshops van Coolblue; camerashop.nl en BBQcenter.nl worden gevoed vanuit één website.

Je bespaart niet alleen geld doordat je slechts één hostingpakket nodig hebt, maar het levert daarnaast ook vooral beheergemak op.

Flexibele betaal- en verzendmethodes

Jij kunt zelf bepalen welke betaalmethoden je aan wilt bieden in jouw webshop en uit welke verzendmethodes bezoekers kunnen kiezen.

Een Payment Service Provider (PSP) kan jou helpen aan een plugin, waarmee je op een eenvoudige wijze betalingen via IDEAL, MisterCash e.d. mogelijk maakt. Wij helpen je graag bij de keuze van een geschikte PSP.

Magento biedt flexibele betaal- en verzendmethodes

Wil jij aan de slag met jouw eigen webshop?

Is het jouw langgekoesterde droom om een eigen webshop te hebben? Wij kunnen die droom voor je in vervulling laten gaan. Maak een afspraak zodat je onder het genot van een kop koffie kunt vertellen wat jouw wensen zijn.

Maak een afspraak