Aquadip: WooCommerce webshop

Het familiebedrijf Aquadip heeft zich sinds de oprichting in 1990 ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van levend voer, diepvries voer en aquarium- en vijverplanten. Het bedrijf levert wekelijks duizenden verpakkingen aan speciaalzaken, groothandels en viswinkels in heel Europa. In 2013 mochten we al aan de slag voor Aquadip, dus we vonden het supertof dat we onze tanden mochten zetten in deze WooCommerce webshop
Bekijk webshop

Maatwerk
webdesign

WordPress
website

Huisstijl
ontwikkeling

Website
restyling

WordPress
beveiliging

Maatwerk
functionaliteit

De kracht van WooCommerce

Voor de webshop van Aquadip hebben we gebruik gemaakt van WooCommerce, de gratis plugin voor WordPress. Met WooCommerce kun je jouw favoriete CMS kunt transformeren in een volwaardige webshop, met alle mogelijkheden die je als webshopeigenaar mag verwachten. Tevens hebben we een API-koppeling gemaakt, die de communicatie verzorgt tussen de webshop en het Muis boekhoudpakket dat door Aquadip gebruikt wordt.
"De afgelopen maanden hebben wij intensief samengewerkt met Micha, Rolf en Jesper van Marketingboss. Wij wilden een website en webshop die de orders direct doorzet naar ons boekhoudpakket. Dit is volledig op maat gebouwd, inclusief een zelfgeschreven API-koppeling. Micha heeft een heldere begroting opgesteld naar aanleiding van onze wensen. Tijdens de bouw kwamen er verschillende uitdagingen op ons pad op gebied van orderprocessing van de webshop naar ons systeem. Gelukkig werd dit iedere keer snel opgelost door de flexibiliteit maar vooral deskundigheid van de Marketingboss’ers. Dit alles nog steeds binnen de opgestelde begroting van Micha. Ik kan iedereen Marketingboss aanraden: korte lijnen en brede kennis van marketing, SEO en website development."
Joey Abrahams, Aquadip B.V.
Is jouw interesse gewekt?
Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag over.
Maak een afspraak