Arendse Health Club: WordPress website

We zijn er bijzonder trots op dat we Arendse Health Club reeds vele jaren tot onze klanten mogen rekenen. En met dat soort 'oude' klanten kan het gebeuren dat je een website meerdere malen onder handen neemt en iedere keer naar een hoger niveau tilt. Zo ook de website van Arendse Health Club. Voor de tweede keer zijn we aan de slag gegaan met een grondige restyling. Deze keer hebben we de website niet alleen in een nieuw 'jasje' gestoken, maar hebben we ook een WordPress multisite ingericht. Daarover hieronder meer.
Bekijk website

Maatwerk
webdesign

WordPress
website

Responsive
ontwerp

Website
restyling

WordPress
beveiliging

Maatwerk
functionaliteit

One website to rule them all

Omdat Arendse Health Club naast de bedrijfswebsite ook de websites Fysiomore en Imotivate beheert, is besloten om de website als een zogenaamde multisite of networksite uit te voeren. Bij een multisite-oplossing maken alle websites deel uit van een netwerk, waarbij er een aantal duidelijke voordelen te noemen zijn.

De websites binnen het netwerk kunnen vanuit één backoffice beheerd worden, wat veel gebruiksgemak oplevert. Daarnaast maken de websites allemaal gebruik van hetzelfde basisthema en plugins, dus uniformiteit qua lay-out en functionaliteit is op deze manier gegarandeerd. Last but not least is het goed om te weten dat alle websites draaien op slechts één hostingpakket, wat direct kostenbesparing oplevert.
Is jouw interesse gewekt?
Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag over.
Maak een afspraak