Brabant Custom: WooCommerce webshop

Brabant Custom laat al 10 jaar de harten van liefhebbers van lowriders en custom cars sneller kloppen. Want bij dit uiterst sympathiek Brabants bedrijf hebben ze een broertje dood aan Chinese importonderdelen of 'plastic rommel' en kun je dus alleen terecht voor kwaliteitsproducten van Amerikaanse of Europese bodem. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Brabant Custom zo’n goede reputatie geniet. Bij een goed product hoort uiteraard ook een goede webshop. We sloegen de handen ineen en wisten tot een resultaat te komen waar we bijzonder trots op zijn.
Bekijk website

Maatwerk
webdesign

WordPress
website

Responsive
ontwerp

Website
restyling

WordPress
beveiliging

Maatwerk
functionaliteit

Een restyling met een hoofdletter 'R'

Bij een restyling nemen we ruim de tijd om de pijnpunten bij een website of webshop in kaart te brengen. Zo bleek o.a. dat de navigatie en de zoekfunctionaliteit verre van optimaal waren én dat er problemen waren t.a.v. de vertaling van de producten. Daarnaast waren we unaniem van mening dat de layout te generiek was en dat deze webshop een 'eigen gezicht' verdient. En zo geschiedde :)
"Zeer professioneel bedrijf wat hun afspraken wel nakomt, waar je tijdens een bak koffie je ideeën uitwisselt en samen tot een prachtig concept komt. Erg behulpzaam en bekwaam personeel die de tijd voor je nemen en uitleg geven, daar waar nodig. Kortom; Brabantse vaklui die hun werk zeer serieus nemen, waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan!"
Jurgen van der Sluijs, Brabant Custom
Is jouw interesse gewekt?
Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag over.
Maak een afspraak