CardGate: WordPress website

CardGate is een Payment Service Provider die betaaloplossingen levert aan webshops. Wij mochten ons buigen over een nieuwe website en een aantal offline zaken waaronder folders en presentatiemappen. De totstandkoming van de website heeft even mogen duren, maar het resultaat mag er zeker zijn :)
Bekijk website

Maatwerk
webdesign

WordPress
website

Responsive
ontwerp

Website
restyling

WordPress
beveiliging

Maatwerk
functionaliteit

Maatwerk oplossingen

Het spreekt voor zich dat betaalmethoden een belangrijke rol spelen voor een Payment Service Provider. Daarom hebben we de betaalmethoden een centrale plek gegeven binnen de website. Als een betaalmethode eenmaal toegevoegd is, zorgt het systeem ervoor dat de methode op de afgesproken posities en in de afgesproken vorm geplaatst wordt binnen de website. Daarnaast hebben we een intuïtieve oplossing bedacht voor de vele plug-ins die de website rijk is.
"Wij maken vaak gebruik van Marketingboss. Niet alleen wanneer we een design nodig hebben, maar ook voor de technische ontwikkeling van onze websites. We zijn uiterst tevreden over de samenwerking en het contact. Bij opdrachten denken ze goed mee en ze hebben dan ook altijd goede input. Marketingboss is zeker een aanrader!"
Steven Bijl, CardGate
Is jouw interesse gewekt?
Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag over.
Maak een afspraak