Pon Porsche Dealergroep: WordPress website

Voor het Porsche centrum in Rotterdam, Leusden en Groningen zijn we aan de slag gegaan met een WordPress multisite, die naadloos aansluit op de reeds bestaande bedrijfswebsites. Met deze WordPress toevoeging krijgen de beheerders van de websites de beschikking over een uitgebreide blogfunctionaliteit. Aan de Facebook likes en shares te zien, worden de blogberichten supergoed ontvangen door de bezoekers. En daar zijn we natuurlijk erg blij mee.

Maatwerk
webdesign

WordPress
website

Responsive
ontwerp

WordPress
beveiliging

Maatwerk
functionaliteit

Maak kennis met de mensen achter het merk

Omdat de blogartikelen geschreven worden door de medewerkers van Porsche, hebben we iedere medewerker een eigen profielpagina gegeven. Op deze profielpagina's komen we te weten wat het hart van deze Porscheliefhebber sneller doet kloppen. Het is leuk om kennis te maken met de mensen achter het merk.
"Ben erg blij met de totstandkoming van de drie blogs van Porsche. Gelijk in het eerste gesprek voelde de samenwerking goed. Micha en Rolf waren goed voorbereid en kwamen met verhelderende idee├źn over een hedendaags blog met elk een eigen gezicht. Ze dachten mee over de rolverdeling binnen het Porsche team en samen met hen zijn we voor een aanpak gegaan die voor het hele marketingteam goed werkt. Nadat het blog (binnen de gestelde tijd en budget) was opgeleverd, kwamen we met nog wat last minute aanpassingen die ook snel werden opgepakt. Het resultaat mag er zijn. Op naar het volgende project."
Pon Porsche Dealergroep
Is jouw interesse gewekt?
Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag over.
Maak een afspraak