Spectro: Magento webshop met WordPress integratie

Bij Spectro werken ze al meer dan vijftig jaar aan reinigingsconcepten van de toekomst. Zo ontwikkelen ze ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen en leveren ze innovatieve totaalconcepten. Wij mochten hun Magento webshop, die we in 2016 voor ze gebouwd hebben, in een nieuw jasje steken en voorzien van wat nieuwe functionaliteiten.
Bekijk webshop

Maatwerk
webdesign

WordPress
website

Responsive
ontwerp
Tekengebied 4 kopie 5
Magento
webshop

Website
restyling

Maatwerk
functionaliteit

De Spectro webshop bevat het beste van twee werelden

Magento is een uitgebreide, professioneel ogende webwinkel die volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit. Maar het moet gezegd worden; Magento is geen Content Management Systeem. Ofwel; het creëren van contentpagina's (lees; niet-productpagina's) is niet zo eenvoudig als bij een CMS als WordPress. Het vergt namelijk kennis van HTML en CSS en dat is niet weggelegd voor iedereen.

We hebben er daarom voor gekozen om WordPress te integreren in Magento. Op die manier kunnen we gebruik maken van de #1 webshopsoftware én van alle voordelen die WordPress biedt. Zo kunnen we bijvoorbeeld een blog toevoegen aan de webshop en kunnen we gebruik maken van WordPress widgets en plugins.
Is jouw interesse gewekt?
Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag over.
Maak een afspraak