We dagen je uit
Onderscheid jezelf van jouw concurrenten
Vergeet wat je nu weet en laat ons een frisse blik werpen op jouw website of huisstijl. Want het leven is veel te kort voor saaie ontwerpen, toch?
We dagen je uit
Onderscheid jezelf van jouw concurrenten
Vergeet wat je nu weet en laat ons een frisse blik werpen op jouw website of huisstijl. Want het leven is veel te kort voor saaie ontwerpen, toch?

Webdesign begint met een goed idee

Webdesign is een ruim begrip. Het handelt over zaken die te maken hebben met het bouwen en inrichten van websites. Je zult hierbij direct denken aan de vormgeving van een website, maar het gaat verder dan dat. En want wat is een website zonder pakkend logo? Wat heb je aan een website die niet gevonden kan worden door zoekmachines als Google. En uiteraard wil je bij jouw hagelnieuwe website ook passende visitekaartjes, toch?

We maken mooie dingen voor offline en online gebruik. Ben je op zoek naar iets dat niet benoemd wordt op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is groot dat we je ook daarmee kunnen helpen.

Webdesign: een responsive website is een must.

Responsive webdesign

Steeds meer mensen surfen over het internet via een tablet of smartphone. Het is dus van belang dat jouw website optimaal te bekijken is op mobiele apparaten.

Daarnaast gebruikt Google de zogenaamde ‘mobielvriendelijkheid‘ als rankingfactor. Een responsive website mag dus niet ontbreken.

Website usability

Usability vertelt iets over gebruiksvriendelijkheid en is allesbepalend voor het succes of – hoe kan het ook anders – falen van een website.

Usability stelt kritische vragen als: Hoe is het gesteld met de navigatie van jouw website? Kunnen bezoekers vinden wat ze daadwerkelijk zoeken of verdrinken ze in de grote hoeveelheid informatie op jouw website.

Webdesign: usability vertelt iets over gebruiksvriendelijkheid van een website

Webdesign: huisstijlen, logo's... wij regelen het voor je

Frisse huisstijlen

De basis van iedere website wordt gevormd door een huisstijl, ofwel het logo, de basiskleuren en andere grafische elementen. Mocht een huisstijl voorhanden zijn, dan vertalen wij die in no time naar een ontwerp voor een website.

Maar wij worden helemaal blij als we onze tanden mogen zetten in een te gek logo of huisstijl waar je mee gezien mag worden.

Zoekmachine optimalisatie

Een website bouwen is één, gevonden worden is twee. Daarvoor is het van belang dat er goed gekeken wordt naar de techniek achter de website én de inhoud van de website.

Optimalisatie van een website zal bijdragen aan een betere vindbaarheid in zoekmachines. Het is een tijdrovend proces, maar vergeet niet; Rome is ook niet in één dag gebouwd!

Webdesign: zoekmachine optimalisatie

Wil je een goede indruk maken op jouw doelgroep?

Een goede huisstijl draagt bij aan het imago en de reputatie van een bedrijf. Wil je graag eens van gedachten wisselen over de huisstijl van jouw bedrijf? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons.

Maak een afspraak