Beveiligen is beter dan genezen

Het is een feit dat de beveiliging van websites nog niet bij alle website eigenaren op de agenda staat. Veel gehoorde argumenten om een website niet te beveiligen zijn dat een website 'toch niet niet interessant is voor hackers' of dat de beveiliging van WordPress websites een zaak is voor de hostingpartij en niet voor de eigenaar. Daarnaast ontbreekt het in veel gevallen simpelweg aan de tijd of kennis om een Wordpress website op een goede manier te beveiligen. Toch is het erg belangrijk om te weten dat je met WordPress beveiligen veel problemen kunt voorkomen.

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? Dan is het een goed idee om de beveiliging van jouw website over te laten aan de WordPress specialisten van Marketingboss. Met hun jarenlange ervaring weten ze de zwakke plekken van jouw WordPress website in no time aan te wijzen, om deze snel en professioneel te verhelpen. Indien gewenst kunnen ze het gehele onderhoud van jouw WordPress website uit handen nemen. Op die manier hoef je daar niet meer van wakker te liggen.
Neem contact op

Waarom zou je kiezen voor Marketingboss?

Jarenlange kennisJarenlange kennis op het gebied van maatwerk WordPress websites in alle soorten en maten.
Direct contactGeen ticketsysteem maar direct contact met een van de medewerkers via telefoon of Whatsapp.
Wij bewaken de gezondheid van jouw WordPress websiteWij bewaken de gezondheid van jouw WordPress website d.m.v. periodieke updates en backups.
Korte reactietijdenKorte reactietijden, dus ook bij urgente gevallen kun je rekenen op snelle support.
Tips & trucsLeer hoe je het meeste haalt uit jouw website met de tips & trucs van de WordPress specialisten.
Ruime ervaringRuime ervaring in het oplossen én voorkomen van gehackte WordPress websites.

Wil je dat we jouw WordPress beveiligen?

Je kunt rekenen op een snelle en professionele service van de WordPress specialisten.
Neem contact op

WordPress beveiligen

Geen WordPress project te groot of te klein

Het maakt de WordPress specialisten van Marketingboss niet uit hoe groot of hoe klein het project is, ieder project wordt met evenveel enthousiasme en professionaliteit afgewerkt. Van de beginnende freelancer tot de modeketen met 250 filialen… allemaal wisten ze hun weg naar Marketingboss te vinden. Wil je dat ze ook eens een kritische blik werpen op de beveiliging van jouw WordPress website? Neem dan vandaag nog even contact op.

Hoe gaat WordPress beveiligen precies in zijn werk?

Voordat de WordPress specialisten aan de slag gaan met de website, wordt er eerst een backup gemaakt van de website. Op die manier is er een ‘vangnet’ op het moment dat iets niet volgens planning verloopt. Dan wordt de website aan een grondige inspectie onderworpen, waarbij gekeken wordt of de website in het verleden gehackt is. Als dat namelijk het geval is, dan zou de website malifide code of dubieuze gebruikersaccounts kunnen bevatten die eerst verwijderd moeten worden.

Vervolgens zijn de plugins aan de beurt. Oude plugins worden geüpdatet, slechte plugins worden vervangen en overbodige plugins worden verwijderd. Het thema krijgt dezelfde behandeling als de plugins, maar wordt tevens getoetst op correcte installatie. Mocht blijken dat het thema niet correct geïnstalleerd is, dan wordt dat direct gecorrigeerd. Zo wordt er bijvoorbeeld een child theme geïmplementeerd als blijkt dat dat nog niet gebeurd is, waarmee toekomstige themaconflicten voorkomen kunnen worden.

Op het moment dat de basis van de website up to date is, kan het echte werk beginnen. De database van de website wordt opgeschoond en wordt van een nieuwe ‘prefix’ voorzien, zodat hackers moeilijker zicht kunnen krijgen op de structuur van jouw database.

Dan volgt er een reeks van aanpassingen die ervoor zorgen dat onbekenden geen toegang meer kunnen krijgen tot de WordPress beheeromgeving & de configuratiebestanden, dat er geen ongewenste bestandsformaten geüploadet kunnen worden, dat het niet mogelijk is om ‘brute force’ wachtwoorden te raden en dat er geen kwaadaardige URL-aanvragen gedaan kunnen worden.

Tot slot krijg je een aantal tips over hoe je jouw WordPress website gemakkelijk kunt beheren. Maar mocht je daar geen zin in hebben, dan kunnen ze het technisch beheer van de website voor je uit handen nemen.

"Wij maken vaak gebruik van Marketingboss. Niet alleen wanneer we een design nodig hebben, maar ook voor de technische ontwikkeling van onze websites. We zijn uiterst tevreden over de samenwerking en het contact. Bij opdrachten denken ze goed mee en ze hebben dan ook altijd goede input. Marketingboss is zeker een aanrader!"
Steven Bijl, CardGate
Snelle & professionele service
Laat jouw WordPress beveiligen door de specialisten
Neem contact op