Jouw WordPress website verdient toch alleen de beste hosting?

Ben je op zoek naar een nieuw onderkomen voor jouw WordPress website? Laat ons jouw website onderbrengen bij onze hostingpartner. Je krijgt dan niet alleen de beste hosting, maar wij nemen dan de beveiliging en periodieke updates voor onze rekening. Op die manier kun jij jezelf focussen op jouw business terwijl wij waken over jouw website.
Neem contact op

De highlights voor je op een rij gezet

Voldoende ruimte
Je krijgt 350GB schijfruimte voor jouw website, een ongelimiteerd aantal mailboxen van 50GB en zoveel dataverkeer als je nodig hebt.
Automatische backups
Wij maken periodieke backups op een beveiligde locatie. Dus in geval van nood zetten we in no time een backup terug.
Gratis extra's
Een gratis .nl-domeinnaam, SSL-certificaat én malware scanner zijn een vast onderdeel van onze hostingpakketten.
WordPress updates
Wij zorgen voor de updates van WordPress, het thema en de plugins, zodat jouw website soepel én veilig blijft draaien.
Persoonlijke support
Vergeet de ticketsystemen en telefonische wachtrijen. Bij vragen neem je direct contact met ons op via telefoon of Whatsapp.
Handige verhuisservice
Word je al moe bij de gedachten aan een verhuizing naar een nieuwe provider? Dan regelen wij dat toch gewoon voor je?!

Wat is het belang van een snelle en veilige website?

Hosting van een website wordt vaak gezien als een vervelende onkostenpost, waar door velen graag op bezuinigd wordt. Toch doe je er goed aan om niet zomaar te kiezen voor de laagste prijs. Want hoewel veel mensen er niet bij stil staan; de hosting heeft een sterke invloed op het succes van een website.

De laadtijd van een website is bepalend voor het gedrag van bezoekers. Een trage website leidt tot irritatie en is voor veel bezoekers de reden om de website vroegtijdig te verlaten. Een snelle website daarentegen draagt bij aan een positieve gebruikerservaring en resulteert in meer conversie (aankoop, contactaanvraag etc.)

Dan is er nog het feit dat Google laadtijd van een website gebruikt als rankingfactor. Ofwel; de kans is groot dat een trage website lager gepositioneerd zal worden in de Google resultaten.

Naast snelheid is het natuurlijk van belang dat een website veilig is. Want een gehackte website kan hele vervelende consequenties hebben. Zo kan jouw website gebruikt worden om spamberichten te versturen, kunnen links geplaatst worden naar ongure websites en kan jouw hostingruimte gebruikt worden voor phishingwebsites.

Vervolgens loop je het risico dat jouw website door je hostingpartij offline gehaald wordt én wordt geblokkeerd door Google. Mocht het zo dat je privacygevoelige klantgegevens opslaat in de website, dan ben je verplicht de hack binnen 24 uur te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens en je klanten te informeren over de hack.

Kies daarom voor goede WordPress hosting, zodat je kunt rekenen op een snelle en veilige website.

"Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier verschillende web projecten ondergebracht bij Marketingboss. Iedere uitdaging pakken ze met enthousiasme aan. Dankzij de pro-actieve instelling, zowel op het gebied van adviseren als uitvoeren, weten ze het gewenste eindresultaat naar een hoger niveau te tillen. Flexibiliteit, expertise, creativiteit en vriendelijkheid sieren de mensen van Marketingboss."
Saidou Blindenburg, BlueBrickMedia
Ook een snelle en veilige website?
Laat de hosting van jouw WordPress website over aan de specialisten
Neem contact op