Onderhoud aan jouw website is van essentieel belang

Het spreekt voor zich dat jij als ondernemer veel waarde hecht aan een WordPress website die te allen tijde bereikbaar is en bovendien goed functioneert. Jouw website is immers niet alleen de etalage voor jouw producten of diensten, maar is ook de manier om jouw klanten te informeren over nieuwe ontwikkelingen. Om een stabiele, snelle en veilige website te kunnen garanderen, is regelmatig WordPress onderhoud van essentieel belang.

Misschien ontbreekt het jou aan de tijd, zin of technisch inzicht om regelmatig naar de status van jouw WordPress website te kijken en eventueel benodigde onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Dan hebben we goed nieuws voor je; wij nemen dat WordPress onderhoud graag voor onze rekening. Terwijl jij doet waar je als ondernemer goed in bent, zorgen wij ervoor dat jouw website up to date blijft. Op deze pagina vertellen we je hoe we dat doen.
Neem contact op

Waarom zou je kiezen voor Databoss?

Jarenlange kennisJarenlange kennis op het gebied van maatwerk WordPress websites in alle soorten en maten.
Direct contactGeen ticketsysteem maar direct contact met een van de medewerkers via telefoon of Whatsapp.
Wij bewaken de gezondheid van jouw WordPress websiteWij bewaken de gezondheid van jouw WordPress website d.m.v. periodieke updates en backups.
Korte reactietijdenKorte reactietijden, dus ook bij urgente gevallen kun je rekenen op snelle support.
Tips & trucs van de WordPress specialistenLeer hoe je het meeste haalt uit jouw website met de tips & trucs van de WordPress specialisten.
Ruime ervaringRuime ervaring in het oplossen én voorkomen van gehackte WordPress websites.

Wil je dat we jouw WordPress onderhoud uit handen nemen?

Je kunt rekenen op een snelle en professionele service van de WordPress specialisten.
Neem contact op

Waarom is WordPress onderhoud noodzakelijk?

Zoals je misschien weet, bevat jouw WordPress website naast het Content Management Systeem (CMS) een grafisch thema en een aantal plugins. Tezamen zorgen zij voor de inhoud, uitstraling en functionaliteit van jouw website. Met enige regelmaat worden er updates uitgebracht voor deze individuele onderdelen. Deze updates bevatten functionele verbeteringen, uitbreidingen van de mogelijkheden, maar ook verbeteringen t.a.v. de veiligheid.

Om ervoor te zorgen dat jouw website kan profiteren van deze verbeteringen en uitbreidingen, is het zaak dat WordPress, het thema én de plugins geüpdatet worden. Het niet updaten kan vervelende consequenties hebben. Zo zou het kunnen dat jouw website minder goed gaat functioneren, of zelfs helemaal niet meer werkt. Daarnaast kan ook de veiligheid van jouw website in gedrang komen.

Zo zouden hackers via een oud thema of oude plugin toegang kunnen krijgen tot de website, met uiterst vervelende gevolgen. Er zijn veel gevallen bekend waarbij gehackte websites misbruikt werden voor het versturen van spamcampagnes, waarbij klantgegevens op straat kwamen te liggen en waarbij bezoekers doorgestuurd werden naar malifide betaalsites.

Je zou zelf zorg kunnen dragen voor deze periodieke updates, maar je kunt het WordPress onderhoud ook uitbesteden. Op die manier ben je verzekerd van een goed functionerende en veilige website. Graag leggen we je uit wat we voor je zouden kunnen betekenen.

Op het moment dat we een website onder onze hoede nemen, voeren we een eerste onderhoudsbeurt uit. Tijdens deze onderhoudsbeurt kijken we kritisch naar de technische staat van de website & database en worden eventuele problemen direct verholpen. Oude thema’s en plugins worden geüpdatet, slechte plugins worden vervangen en overbodige plugins worden verwijderd. Vervolgens worden er diverse wijzigingen doorgevoerd die de veiligheid van de WordPress website verbeteren.

Wanneer de website eenmaal ‘goedgekeurd’ is, worden de periodieke updates en backups ingepland. Vanaf dat moment bewaken wij de gezondheid van jouw website. Tevens kun je bij ons terecht voor alle vragen omtrent jouw website. Zou je graag een technische of grafische wijziging doorgevoerd willen zien? Wij regelen dat voor je.

WordPress onderhoud

Wat kost WordPress onderhoud?

Omdat maatwerk oplossingen voor ons de standaard zijn, geloven we niet in vaste onderhoudspakketten. In plaats daarvan werken we volgens het á la carte principe; jij bepaalt zelf de inhoud van het onderhoudspakket én de frequentie waarop we werkzaamheden voor je uit gaan voeren. Maar om je een indicatie te geven; een kleine tot middelgrote website onderhouden we voor slechts €15 per maand. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

"Wij maken vaak gebruik van Marketingboss. Niet alleen wanneer we een design nodig hebben, maar ook voor de technische ontwikkeling van onze websites. We zijn uiterst tevreden over de samenwerking en het contact. Bij opdrachten denken ze goed mee en ze hebben dan ook altijd goede input. Marketingboss is zeker een aanrader!"
Steven Bijl, CardGate
Snelle & professionele service
Laat het WordPress onderhoud over aan de specialisten
Neem contact op