Begin jouw eigen webshop met WooCommerce

Droom je er al lang van om in een eigen online webshop zelfgemaakte producten te verkopen? Wil je die droom nu eindelijk waar maken, maar weet je nog niet precies hoe je dat aan moet pakken? De WordPress specialisten van Databoss delen hun ervaring graag met je

Als eerste zul je een keuze moeten maken welk webshopsysteem je wilt gebruiken. Zo kun je kiezen voor een hosted eCommerce platform zoals Shopify, waarbij je een abonnement neemt maar waarbij je geen eigenaar wordt van de webshop. Dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een van 'de zwaargewichten' zoals Magento, die meer vrijheid & mogelijkheden bieden, maar die ook een grotere investering en stijlere leercurve kennen. Wij willen je graag kennis laten maken met de voordelen die een WordPress webshop je kan bieden.
Neem contact op

De voordelen van een WordPress webshop

Eenvoudig in gebruikEenvoudig in gebruik; een WordPress webshop laat zich zonder veel technische kennis van webshops beheren.
Jij wordt eigenaarIn tegenstelling tot de hosted eCommerce oplossingen zoals Shopify word jij wel eigenaar van de webshop.
Gemakkelijk uit te breidenDe layout en functionaliteit van de WordPress webshop zijn gemakkelijk uit te breiden met plugins en thema’s.
Geen abonnementskostenJe kunt al aan de slag met een relatief lage investering en zonder maandelijkse abonnementskosten.
ZoekmachinevriendelijkEen WordPress webshop heeft alles in huis om goed te scoren in zoekmachines als Google.
Continue in ontwikkelingWordPress is continue in ontwikkeling, dus jouw webshop blijft altijd up to date qua techniek.

Wil je dat we ook jouw WordPress webshop bouwen?

Je kunt rekenen op een snelle en professionele service van de WordPress specialisten.
Neem contact op

WordPress webshop

WordPress webshop voorbeeld: Proud MaMa

In plaats van je te vertellen wat een WordPress webshop voor jou zou kunnen betekenen, kunnen we je beter een van de webshops laten zien die we gebouwd hebben. Proud Mama is een webshop met sierraden voor aankomende moeders. Hoewel alleen bezoekers met een account daadwerkelijk kunnen bestellen, kan iedereen bladeren door de catalogus.
Bekijk proudmama.nl

Waarom zou je kiezen voor Databoss?

WordPress webshopJarenlange kennis op het gebied van maatwerk WordPress websites in alle soorten en maten.
WordPress webshopGeen ticketsysteem maar direct contact met een van de medewerkers via telefoon of Whatsapp.
WordPress webshopWij bewaken de gezondheid van jouw WordPress website d.m.v. periodieke updates en backups.
WordPress webshopKorte reactietijden, dus ook bij urgente gevallen kun je rekenen op snelle support.
WordPress webshopLeer hoe je het meeste haalt uit jouw website met de tips & trucs van de WordPress specialisten.
WordPress webshopRuime ervaring in het oplossen én voorkomen van gehackte WordPress websites.

Hoe komt de WordPress webshop tot stand?

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek op locatie of via de telefoon nemen we uitvoerig de tijd om van gedachten te wisselen over de producten die je wilt gaan verkopen, de doelgroep die je met de webshop wilt gaan bereiken en de uitstraling die je de webshop graag wilt geven. De aantekeningen bij dit gesprek zullen we verwerken in een werkbeschrijving, die als basis zal fungeren bij de totstandkoming van de verschillende facetten van de webshop. Na goedkeuring van de werkbeschrijving, ontvang je een heldere offerte.

Wanneer de offerte akkoord bevonden is zal er een grafisch ontwerp gemaakt worden van de homepagina en enkele vervolgpagina’s. Hoewel dit grafisch ontwerp geen klik-mogelijkheid biedt, geeft het een goed beeld van hoe de layout, de navigatie en de productpresentatie eruit zal komen te zien. Je krijgt ruim de gelegenheid om te bedenken wat je van dit ontwerp denkt en tevens krijg je de mogelijkheid om eventuele wijzigingen aan te dragen, die vervolgens verwerkt zullen worden in een aantal nieuwe grafische ontwerpen.

Wanneer je helemaal tevreden bent met de grafische ontwerpen, zullen deze uitgebouwd worden tot een functionele WordPress webshop. Het is goed om te weten dat dit ‘bouwproces’ zal plaatsvinden in een eigen ontwikkelomgeving, zodat bezoekers de webshop niet kunnen bekijken voordat deze helemaal klaar is.

De productcatalogus en informatiepagina’s van de webshop worden helemaal ingericht zoals jij dat graag zou willen en de koppeling met de PSP (Payment Service Provider) naar keuze, die de betalingen voor jouw webshop zal afhandelen, wordt voor je ingesteld. Dit is het moment waarop jij de WordPress webshop kunt gaan vullen. Uiteraard kunnen we ook dit voor je uit handen nemen.

Op het moment dat de webshop gevuld & akkoord bevonden is, zal deze verhuisd worden naar juiste URL. Er zullen dan nog een aantal wijzigingen doorgevoerd worden, die de veiligheid van de WordPress webshop verbeteren. Gefeliciteerd, jij bent de trotse eigenaar van een eigen webshop.

"Zeer professioneel bedrijf wat hun afspraken wel nakomt, waar je tijdens een bak koffie je ideeën uitwisselt en samen tot een prachtig concept komt. Erg behulpzaam en bekwaam personeel die de tijd voor je nemen en uitleg geven, daar waar nodig. Kortom; Brabantse vaklui die hun werk zeer serieus nemen, waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan!"
Jurgen van der Sluijs, Brabant Custom
Snelle & professionele service
Laat jouw WordPress webshop bouwen door de specialisten
Neem contact op