Met WordPress ben je wel baas over je eigen website

Je kunt geen TV meer kijken of de reclames vliegen je om de oren: "Maak uw eigen prachtige website. Helemaal gratis.'. Wix, Jimdo, Weebly en diverse anderen proberen je over de streep te trekken met grandioze beloftes. Maar helaas is het niet allemaal goud wat er blinkt. Wil je de reclame verwijderen of de website koppelen aan een eigen domeinnaam? Dan zul je in veel gevallen moeten upgraden naar een betaald account. En vergeet ook de kleine lettertjes niet. Zo is in de Algemene Voorwaarden van Jimdo te lezen dat jouw website zonder pardon verwijderd kan worden als je 180 dagen niet bent ingelogd. Kies daarom voor WordPress website Oss.
Neem contact op

Voor niets gaat de zon op, toch?

Hoewel het gebruik van de software van WordPress gratis is, zul je bij een WordPress website zelf moeten zorgen voor een domeinnaam en webhosting. En voor die zaken zal een hostingbedrijf kosten in rekening brengen. Toch is het meer dan de moeite waard. Want je krijgt een gebruiksvriendelijk content management systeem, dat je zonder technische kennis van websites toch zelf kunt onderhouden.

WordPress website Oss

Wordpress website Oss

Gebruikersgemak

We horen het met grote regelmaat: ‘Ik zou zelf foto’s toe moeten kunnen voegen, maar ik kom er echt niet uit’. Dat is waar WordPress zich met glans in onderscheidt van andere CMS’en. Een WordPress website laat zich beheren door een uiterst intuïtieve beheermodule. Dus vergeet de complexe menu’s of ingewikkelde code, iedereen kan werken met WordPress. Wij durven te stellen dat iedereen, die overweg kan met een Word document, ook prima in staat is om een WordPress website te onderhouden.

WordPress website Oss

De voordelen van WordPress website Oss

Schaalbaar & uiterst flexibel
Zoekmachinevriendelijk
Continu in ontwikkeling
Eenvoudig in gebruik
Gratis Software
Leverancier-onafhankelijk
Onbeperkte functionaliteiten

WordPress website Oss

WordPress website Oss

Waarom kiezen voor Marketingboss?

Jarenlange ervaring op het gebied van internet
Altijd op de hoogte van de nieuwste technieken
Maatwerk design als standaard
Na oplevering bereikbaar voor support
Persoonlijk contact i.p.v. ticketsystemen
Heldere communicatie met korte reactietijden
Fantastische koffie & een informele sfeer

Nieuwsgierig geworden?
Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag over.
Maak een afspraak
"Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier verschillende web projecten ondergebracht bij Marketingboss. Iedere uitdaging pakken ze met enthousiasme aan. Dankzij de pro-actieve instelling, zowel op het gebied van adviseren als uitvoeren, weten ze het gewenste eindresultaat naar een hoger niveau te tillen. Flexibiliteit, expertise, creativiteit en vriendelijkheid sieren de mensen van Marketingboss."
Saidou Blindenburg, BlueBrickMedia