Met Wordpress website Uden krijg jij de regie weer in handen

De website voor jouw bedrijf in Uden is nodig toe aan een update, maar je voelt er niets voor om weer dat prijzige internetbureau in te schakelen. Je zou graag zelf wat meer met de website willen doen. Zo nu en dan wat nieuwe productfoto's plaatsen, gerealiseerde projecten publiceren of aanbiedingen toevoegen. Maar jouw website voorziet niet in die mogelijkheid. Dan is het de hoogste tijd voor een website waarbij je die mogelijkheden wel hebt. We zetten de voordelen van WordPress website Uden graag even voor je op een rij.
Neem contact op

Content Management System

WordPress is een content management systeem (CMS), waarmee je zonder technische kennis toch zelf een website kunt beheren. Het is een kwestie van inloggen op het WordPress Dashboard, ofwel de beheeromgeving, en je kunt alle gewenste pagina’s of rubrieken aanpassen. Het mooie is dat we de website precies in kunnen richten zoals jij dat wilt, zodat je op een prettige manier jouw ding kunt doen. En dat is wel zo fijn, want je hebt natuurlijk meer te doen. WordPress website Uden is de sleutel tot het succes.

WordPress website Uden

Wordpress website Uden

Google houdt van WordPress

De techniek achter een WordPress website is zodanig gefinetuned dat zoekmachines als Google de individuele pagina’s super goed kunnen indexeren. Bovendien zorgen wij ervoor dat jouw website responsive uitgevoerd wordt. Een responsive website laat zich kenmerken door een mobielvriendelijk design dat zich aanpast aan de schermgrootte van de bezoeker. Op die manier is jouw WordPress website Uden optimaal te bekijken op de desktopcomputer, laptop, tablet én smartphone.

WordPress website Uden

De voordelen van WordPress website Uden

Schaalbaar & uiterst flexibel
Zoekmachinevriendelijk
Continu in ontwikkeling
Eenvoudig in gebruik
Gratis Software
Leverancier-
onafhankelijk
Onbeperkte functionaliteiten

WordPress website Uden

WordPress website Uden

Waarom kiezen voor Marketingboss?

Jarenlange ervaring op het gebied van internet
Altijd op de hoogte van de nieuwste technieken
Maatwerk design als standaard
Na oplevering bereikbaar voor support
Persoonlijk contact i.p.v. ticketsystemen
Heldere communicatie met korte reactietijden
Fantastische koffie & een informele sfeer

Nieuwsgierig geworden?
Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag over.
Maak een afspraak
"Marketingboss heeft voor meerdere van onze BV’s de websites ontworpen op een manier waarop wij deze nu zelf kunnen beheren: IDEAAL! De inrichting spreekt voor zich, is zeer monkey-proof, de medewerkers van Marketingboss zijn enorm bereid te assisteren en leggen helder en duidelijk uit. In het kort: een zeer gebruiks- en klantvriendelijk bedrijf én product!"
Marion Zwaan, VA-Flexprojecten