Mogen wij ons even aan je voorstellen? Wij zijn Marketingboss uit Oss

Wij maken al sinds 1989 mooie dingen voor online en offline gebruik. De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd op het maken van WordPress websites in alle soorten en maten. Graag zouden wij het eens met jou hebben over de mogelijkheden van jouw nieuwe website op basis van dit fantastische content management systeem. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat WordPress ook voor een ondernemer uit Veghel veel kan betekenen. Want WordPress staat voor flexibiliteit, gebruiksgemak en niet te vergeten talloze mogelijkheden. We zouden je daarom graag uit willen nodigen om een afspraak met ons te maken. WordPress website Veghel? Dat fixen we voor je in Oss.
Neem contact op

De voordelen van WordPress website Veghel

Schaalbaar & uiterst flexibel
Zoekmachinevriendelijk
Continu in ontwikkeling
Eenvoudig in gebruik
Gratis Software
Leverancier-onafhankelijk
Onbeperkte functionaliteiten

WordPress Veghel

WordPress

Waarom kiezen voor Marketingboss?

Jarenlange ervaring op het gebied van internet
Altijd op de hoogte van de nieuwste technieken
Maatwerk design als standaard
Na oplevering bereikbaar voor support
Persoonlijk contact i.p.v. ticketsystemen
Heldere communicatie met korte reactietijden
Fantastische koffie & een informele sfeer

WordPress website Veghel vs. Google

Al onze websites hebben een responsive lay-out. Dat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van de bezoeker. Op die manier is een optimale gebruikservaring gegarandeerd voor bezoekers met een desktop computer, tablet én smartphone. Niet geheel onbelangrijk: Google houdt van mobielvriendelijke websites. En daar worden wij dan weer blij van 🙂

WordPress website Veghel

WordPress website Veghel

WordPress is Open Source software

Open Source software betekent dat de broncode voor iedereen toegankelijk is. Het gevolg hiervan is dat duizenden gebruikers iedere dag bezig zijn om de CMS nog beter te maken, met plugins, thema’s en andere uitbreidingen. Daarnaast ben je met WordPress dus ook niet afhankelijk van één leverancier. Op het moment dat je besluit om met een andere partij in zee te gaan, kun je de website heel eenvoudig verhuizen.

WordPress is prima te beveiligen

Een veel gehoord argument is: “WordPress is niet veilig”. Graag willen wij dat wat nuanceren. Immers is het zo dat je bij iedere CMS (zoals Joomla!, Drupal of TYPO3) ook bij WordPress stappen kunt zetten om de veiligheid van jouw website te verbeteren. Het is goed om te weten dat wij de veiligheid van websites veel aandacht geven. We hebben dan ook een checklist met punten waaraan een website moet voldoen voordat hij gelanceerd wordt.

Wordpress website Veghel

WordPress website Veghel nodig?
Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag over.
Maak een afspraak