Ga op ontdekking
Laat je verrassen door de vele mogelijkheden
Wij werken al jaren met veel plezier met WordPress en nog steeds ontdekken wij indrukwekkende opties, waarmee we onze klanten van dienst kunnen zijn.
Ga op ontdekking
Laat je verrassen door de vele mogelijkheden
Wij werken al jaren met veel plezier met WordPress en nog steeds ontdekken wij indrukwekkende opties, waarmee we onze klanten van dienst kunnen zijn.

Beheer je eigen website met WordPress

WordPress is een Content Management Systeem of ook wel CMS genoemd. Een CMS stelt je in staat om een website te onderhouden zonder dat je over enige technische kennis van websites hoeft te beschikken. Bovendien biedt het voor zowel degene die de website bouwt als degene die de website onderhoudt veel voordelen. Zo is een WordPress website helemaal op maat te maken en is het onderhoud eenvoudig.

Van alle websites die gebruik maken van een CMS, maakt inmiddels zo’n 60.1% gebruik van WordPress. Dat is maar liefst 29,6% van alle websites op het internet. Dat zegt toch wel iets, of niet? We zetten de belangrijkste voordelen graag even voor je op een rij.

WordPress is gratis software

WordPress is gratis software

WordPress is Open Source software, wat betekent dat er geen kosten zijn verbonden aan het gebruik van de software. Dus naast de maandelijkse kosten voor de hosting van jouw website krijg je geen abonnementskosten voor je spreekwoordelijke kiezen.

‘Kan iets dat gratis is wel goed zijn?’, vraag je jezelf misschien nu af. Wij kunnen je verzekeren dat WordPress een fantastisch systeem is.

Vriendelijk voor zoekmachines

De techniek achter deze CMS is zodanig gefinetuned dat zoekmachines als Google de individuele pagina’s supergoed kunnen indexeren. Dus ook qua SEO is het een goede keuze.

Wil je het goed doen, dan kun je iedere pagina van jouw website nog eens extra te optimaliseren. Gelukkig zijn er een aantal gratis plugins beschikbaar die je daarbij kunnen helpen.

WordPress is zoekmachinevriendelijk

Wij weten hoe je de veiligheid van WordPress kunt verbeteren

Prima te beveiligen

Zoals iedere CMS moeten er ook bij WordPress wat stappen gezet worden t.a.v. de veiligheid. Wees gerust, wij hebben ruime ervaring met het beveiligen van WordPress websites. We’ve got your back!

Al onze websites worden aan een uitgebreide checklist onderworpen voordat ze officieel gelanceerd worden.
Lees meer over wordpress veiligheid

Eenvoudig in gebruik

Een WordPress website laat zich gemakkelijk onderhouden middels een uitermate intuïtieve beheermodule. Het wijzigen van een paragraaf tekst of toevoegen van een foto doe je dan ook in één handomdraai.

We kunnen met een gerust hart stellen dat iedereen, die overweg kan met een Word Document, ook prima uit de voeten kan met WordPress.

WordPress is eenvoudig in gebruik

WordPress is uitbreidbaar

Gemakkelijk uitbreidbaar

Er zijn ongelooflijk veel plugins en thema’s beschikbaar, waarmee je de functionaliteit of het uiterlijk van de website kunt aanpassen.

Een hippe fotogalerij of Facebook-button toevoegen aan jouw website? Het is in no time geregeld met een plugin. Het is goed om te weten dat deze plugins zowel gratis als betaald aangeboden worden.

Continu in ontwikkeling

Het internet is continue in beweging. Zo worden internetbrowsers regelmatig geüpdatet en veranderen grafische websitestandaarden.

Om ervoor te zorgen dat WordPress ondanks al deze veranderingen lekker blijft draaien, wordt er regelmatig een update uitgebracht die je met één muisklik kunt laten installeren.

WordPress is continu in ontwikkeling

Wil je meer weten over WordPress?

Wij kunnen er kort over zijn; wij zijn fan van WordPress. Wij vertellen je dan ook maar al te graag waarom wij zo enthousiast zijn over deze CMS. Zullen we een afspraak maken voor een kop koffie?

Maak een afspraak